Shiatsu kezelések menete, ára

Praktikus tudnivalók:

A shiatsu kezelések nyugodt környezetben, a földön elhelyezett kényelmes matracon történnek. A könnyebb ellazulás érdekében ajánlott laza, kellemes anyagú ruhába átöltözni (hosszú ujjú felső, hosszú nadrág, pamut zokni). Aki munkából érkezik, tisztálkodási lehetőséget tudunk biztosítani.

A kezelési technikák a meridiánok mentén történő a tenyér-, és ujjnyomások mellett ringató, vibráló, kopogtató, nyújtó, lazító, kimozgató mozdulatokból, illetve fascia oldásokból, a cranio sacralis terápia elemeiből állnak.

A kezelés időtartama és menete az adott problémától, testi-lelki állapottól vagy személyes igényektől függően változhat.

Fontos, hogy érkezz pontosan, így mi is be tudjuk tartani a kezelések időbeni kezdését a többieknek.

Minden alkalom magában foglal egy rövidebb beszélgetést, állapotfelmérést is. 

Árak:

  • 75 perc 14.000 Ft 
  • 90 perc 17.000 Ft
  • 5 alkalmas bérlet vásárlása estén az ötödik kezelés féláron van
  • 10 alkalmas bérlet vásárlása esetén a tizedik kezelés ajándék 

 

„Minden ember egy másik csillag. Sőt, egy másik naprendszer. Nincs olyan csillagközi utazás, amellyel fölfedezhetnéd a másik embert. Érezni a bőrével, hallani a fülével, nézni a szemével lehetetlen, mert ő egészen mást érez és hall és lát, mint te. Minden más benne. Hiába a barátod. Hiába a szerelmed. Hiába a gyereked. Bár minden teremtett emberben Isten lelke él, de egy egészen más kalandban van benne, mint a tiéd – minden ember egy külön univerzum. Egyetlen út visz hozzá: a szeretet.” ~Müller Péter~

 

Fodor Angéla shiatsu terapeuta – Zugló – FlowZone Egészségközpont, ahol a test és a lélek megpihen – a legtöbb testi, lelki probléma kezelése

Mintha relaxálva gyógyulnál….