Shiatsu kezelések menete, ára

Praktikus tudnivalók:

A shiatsu kezelések nyugodt környezetben, a földön elhelyezett kényelmes matracon történnek. A könnyebb ellazulás érdekében ajánlott laza, kellemes anyagú ruhába átöltözni (hosszú ujjú felső, hosszú nadrág, pamut zokni). Aki munkából érkezik, tisztálkodási lehetőséget tudunk biztosítani.

A kezelési technikák a meridiánok mentén történő a tenyér-, és ujjnyomások mellett ringató, vibráló, kopogtató, nyújtó, lazító, kimozgató mozdulatokból, illetve fascia oldásokból, a cranio sacralis terápia elemeiből állnak.

A kezelés időtartama és menete az adott problémától, testi-lelki állapottól vagy személyes igényektől függően változhat.

Fontos, hogy érkezz pontosan, így mi is be tudjuk tartani a kezelések időbeni kezdését a többieknek.

Minden alkalom magában foglal egy rövidebb beszélgetést, állapotfelmérést és magát a kezelést.

Árak:

  • 75 perc 12.000 Ft 
  • 90 perc 15.000 Ft
  • 120 perc 20.000 Ft
  • 5 alkalmas bérletekre 10 % kedvezményt adunk
  • 10 alkalmas bérlet vásárlása esetén a 10 % kedvezmény mellett az egyik kezelés 15 perc választható plusz kezelést tartalmaz (pl. nyak, talp, kéz stb.) 

“Minden ember egy másik csillag. Sőt, egy másik naprendszer. Nincs olyan csillagközi utazás, amellyel fölfedezhetnéd a másik embert. Érezni a bőrével, hallani a fülével, nézni a szemével lehetetlen, mert ő egészen mást érez és hall és lát, mint te. Minden más benne. Hiába a barátod. Hiába a szerelmed. Hiába a gyereked. Bár minden teremtett emberben Isten lelke él, de egy egészen más kalandban van benne, mint a tiéd – minden ember egy külön univerzum. Egyetlen út visz hozzá: a szeretet.” ~Müller Péter~

 

Fodor Angéla shiatsu terapeuta – Zugló – FlowZone Egészségközpont, ahol a test és a lélek megpihen – a legtöbb testi, lelki probléma kezelése

Mintha relaxálva gyógyulnál….