Kapcsolat, bejelentkezés

Ha kérdésed van, shiatsu kezelésre, gerinctréningre vagy tanfolyamra szeretnél jönni, az alábbi elérhetőségeken fel tudod venni velem a kapcsolatot.

Bejelentkezés előtti információk

Kérlek, mielőtt bejelentkezel kezelésre, tájékozódj az oldalon, mire javasolt és a kontraindikációkról is feltétlenül. Amennyiben kérdésed van, a megadott telefonszámon, a lenti kapcsolati űrlapon vagy e-mailben felteheted. Esetleges betegségről, baleset, műtét stb. utáni traumáról, mozgáskorlátozottságról, fájdalomról, idegrendszeri rendellenességről mindenképp tájékoztass. Ha ezekről nem tudok, nem vállalhatok felelősséget a kezelés okozta kellemetlen mellékhatásokért. Pszichiátriai ellátás, gondozás, gyógyszeres kezelés esetén a kapott információk birtokában döntöm el, hogy vállalom-e a kezelést.

Időben érkezés

Kérlek, próbálj úgy időzíteni, hogy ne késs, inkább kicsit hamarabb érkezz. Előfordul, hogy rögtön egymás után következnek a kezelések, ne kelljen várnia az utánad következő vendégnek.

Időpont lemondás

Bárkivel előfordulhat, hogy valami fontos dolog közbejön és nem tud eljönni az egyeztetett időpontra.
Amennyiben lehetséges minél előbb jelezd kérlek a lemondást, legkésőbb 24 órával korábban. Azon túl úgy fair, ha kifizeted a kezelés árát, ezzel megtisztelve az időmet. Természetesen olyan is előfordulhat, hogy hirtelen történik valami váratlan, ami teljes mértékben meggátol, hogy eljöhess.  Nem szoktam követelni az elmaradt kezelés megtérítését, mindenkinek a belső erkölcsi mércéjére van bízva, így gondolja vagy sem.

Higiénia

A kezelésre kérlek tisztán érkezz. Kiemelten fontos ez a lábakra, a talp kezelését másképpen nem tudom vállalni. Kérlek, hozz pamutzoknit magaddal. Ha feltétlenül szükséges, meg tudsz tisztálkodni itt is, de ezt kérlek előre jelezd, hogy annyival több időt számoljak.

Fodor Angéla (Angi)

shiatsu-gyógyász, oktató, gerinctréner

Telefon: +36(30)916-3972

E-mail cím: fodor.angi.shiatsu (kukac) gmail.com

Cím: 1149 Budapest. Mogyoródi út 47.

FlowZone Egészségközpont/shiatsu

Gerincproblémákat, ízületi fájdalmakat, egyéb mozgásszervi problémákat, emésztőrendszeri,  hormonális és idegrendszeri panaszokat, kezelünk energetikai és manuálterápiával. Nem utolsó sorban a lelki nyugtalanságok, fájdalmak, szorongások, félelmek is oldódhatnak a kezelések hatására.

Üzenet küldés:

    shiatsu 14. kerület