Gerinctréning

Évek óta szenvedsz gerinc- vagy mozgásszervi problémától, fájdalomtól?

Ha téged is érintenek a nyak-, váll-, hát-, derék-, csípő fájdalmak, korlátozott mozgástartomány, egyéb gerinc és ízületi problémák, segíthetek! Megadom a teljes figyelmet számodra, holisztikus szemléletű segítséget és kezelést kaphatsz, illetve megmutatom hogyan tudsz tenni önmagad is a gyógyulásodért.

A kezelés fizikai, érzelmi, mentális okokat figyelembe véve történik. Az embert teljes egészében, mint a test-lélek-szellem egységét nézve kezeljük a problémát teljesen egyénre szabva – együtt, felelősen az egészségedért.

Ez egy olyan személyre szabott program, mely a manuális terápia és a mozgás útján történő rehabilitáció kombinációja. Együtt dolgozunk az egészségedért.

A gerinc áll a középpontban, mint ahogy valójában is legfontosabb tartópillére testünknek. Ha a gerincet javítjuk, a többi részünk is javul.  Illetve fordítva, amikor a megfelelő testrészekkel, vagy kötőszövetekkel foglalkozunk, támogatjuk a gerinc állapotát is.

A gerinctréning egy alapos állapotfelméréssel és beszélgetéssel kezdődik, ami alapján kialakítom az egyéni programot. Az alapozó alkalmak után jöhetnek a számodra megfelelő mozgásos gyakorlatok, elsősorban a szenzomotoros gerinctréning, és a do-in japán öngyógyító mozgásrendszer alapján.

Az Integrált Body Work kezelésekkel megtámogatom a gyorsabb javulást, rehabilitációt, a helyes testtartást, a pozitív változást. Az Integrált Body Work keleti és nyugati kezelési módszerek (shiatsu, osteopátia, craniosacralis kezelés, masszázsterápia, tradícionális thai jógamasszázs) technikáinak megfelelő kombinációja.

Ha jelentkezni szeretnél egyéni gerinctréningre vagy kiscsoportos gerinctornára, illetve érdekel az öngyógyító japán mozgásrendszer (do-in) elsajátítása,  a kapcsolati űrlapon jelezheted, vagy írhatsz a fodor.angi.shiatsu -kukac- gmail.com -ra, de ha szóban feltennél még kérdéseket, hívj ezen a számon: +3630 916 3972