Ajándékozás

Ajándékozhatsz élményt vagy egészséget!

Egyik leggyakoribb ajándék ötlet, masszázskezelést adni születésnapra, karácsonyra, bármely alkalomra vagy csak úgy.

Természetesen shiatsu kezelést is gyakran ajándékoznak, legyen az egy vagy több alkalom, illetve bérlet.

Új ajándék csomagok:

FlowZen Shiatsu&Spine Therapy alap csomag

Ez a holisztikus szemléletű módszer a shiatsu kezelés és a gerinctréning egyedi kombinációja. Csodálatos ajándék lehet karácsonyra vagy más alkalmakra valakinek, aki ülőmunkát végez, mozgásszegény életmódot folytat, folyamatos fizikai megterhelés alatt áll, vagy túl sok a stressz az életében. Ezek ugyanis mind nagymértékben hozzájárulnak a nyak/váll, hát/gerinc, derék/csípő/medence betegségeihez, fájdalmaihoz. Természetesen saját részre is kiválóan alkalmas, ha motivációt szeretnénk a magunkkal való következetes, rendszeres törődésre.

A csomag tartalma személyre szabottan:
1. Első alkalom állapotfelmérés, testtartás elemzés, javaslatok átbeszélése
2. 5 alkalmas bérlet, 90 perc
– fél órás egyéni korrekciós gerinctréning gyakorlatok és a keleti gyógyászat technikái egyéni energetikai minőségek szerint, további javaslatok átbeszélése
– egy órás shiatsu és integrált bodywork kezelések, melyek alatt oldódik a feszültség, regenerálódik a test, könnyebben alakul a rendszer, és mélyebb test-tudatossághoz juthatunk
3. 5 alkalmas bérlet kiscsoportos gerinctorna/do-in órára
Az alternatív gerinctorna és a japán do-in szintén segíti a test-tudatosságot fejlődni, valamint lazulnak, erősödnek az izmok, ízületek, a gerinc, s az egész test változik.

Ugyanez 10 alkalomra is kérhető extra csomagban.

Az alap csomag ára: 104.000 Ft

Az extra csomag ára: 192.000 Ft

További információ a kezelésekről, a gerinctréningről és a do-inról az aktuális menüpontok alatt.

Amennyiben ajándékba kéred a kártyát, írd meg, mire szóljon (pl. egy alkalomra szóló 90 perces shiatsu kezelés, 10 alkalmas 75 perces shiatsu bérlet, vagy alap/extra csomag stb.), és az ajándékozott nevét is, hogy rá tudjam írni a kártyára. Ha saját részre lesz, akkor is adok egy névre szóló kis kártyát a bérlet vagy a csomag esetén. Válaszd ki az átvételi opciók egyikét (email, személyes átvétel, postai út). Fizetési-, és szállítási mód lehet előre utalás, készpénz, bankkártya. Átutalás esetén e-mailben kapod a számlát, amely alapján lehet utalni az összeget. Ehhez küldd a számlázási adatokat.

A megrendelés után felveszem veled a kapcsolatot és pontosítjuk a részleteket.

A kezelések és a tréningek a FlowZone Egészségközpontban vehetők igénybe előre egyeztetett időpontban a 1149 Budapest, Mogyoródi út 47. szám alatt.